Diensten

Interieur

Sosotek heeft jarenlange ervaring in het toeleveren van interieurproducten. Hierbij kan gedacht worden aan trappen tot design meubilair, waarbij wij de meest uiteenlopende materialen gebruiken en de meest bijzondere afwerkingen toepassen. Ook de montage en assemblage kunnen wij volledig voor u uitvoeren. Hierdoor wordt u van a tot z ontzorgd.

Exterieur

Wij zijn trots op de duurzaamheid van onze producten. Door de juiste materiaalkeuze en oppervlaktebehandelingen staan wij garant voor een lange levensduur. Hierdoor blijven de geleverde tuinobjecten, trappen, constructies, bordessen en gevelbeplatingen – bij normaal gebruik – namelijk jarenlang in uitstekende staat. Met behulp van onze VCA*-certificering streven wij naar een veilige en vakbekwame uitvoering van montage van de producten.

Engineering

Sosotek is in staat om u te voorzien van een volledig uitgewerkt technisch ontwerp. Om het gewenste – dus perfecte – eindproduct te krijgen doen wij dit in 3D: dit verlaagd het risico op fouten aanzienlijk. Ook communiceren wij met u als klant via bijvoorbeeld STEP-bestanden en BIM. Dit zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het maken van productietekeningen, waardoor doorlooptijden worden verkort.

Skidbouw

Ook voor skidbouw bent u bij Sosotek aan het juiste adres. Doordat wij gespecialiseerd zijn in zowel RVS als staal is het mogelijk om in beide materialen skid’s op te bouwen. Het eventueel uitvoeren van hydrostatische testen tot 80 bar kunnen wij zelf uitvoeren. En met interne visuele lasinspecteurs en herwaarmerkbevoegdheid kunnen wij kostenefficiënt voor u produceren!

Machinebouw

Door het combineren van onze disciplines op het gebied van metaalbewerking kunnen wij uw ontworpen machines zowel produceren als assembleren. Het ontwerpen en in bedrijf stellen van deze installaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Gecertificeerd laswerk

Met onze ISO 3834-2 certificering in combinatie met een interne lascoördinator en visuele lasinspecteurs kunnen we voor u waarborgen dat al de voor u uitgevoerde laswerkzaamheden voldoen aan de hoogste eisen. Hierdoor bent u verzekert van kwaliteit en duurzaamheid. Voor meer informatie over onze certificeringen kunt u boven aan op de link certificering drukken.

Meer weten? Wij helpen u graag!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u een vraag over onze projecten, diensten of metaaltechniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of op zoek naar meer informatie? We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.