In de loop der jaren heeft Sosotek zich ontwikkeld tot een zeer allround metaalbewerkingsbedrijf. Door te blijven investeren in de nieuwste technieken en vaardigheden is de scope qua bewerkingen en klanten steeds breder geworden: van RVS en non-ferro tot staalbewerking.

Momenteel produceren wij voor petrochemie-klanten tot high-end interieurbouwers. Onze werkzaamheden zijn onder andere skidbouw, apparatenbouw, leidingwerk, meubilair, kozijnen, trappen, traphekken, balustrades, lichtarmaturen, transportmiddelen en complexe constructies.

Sosotek Metaaltechniek is sinds 2008 actief in de metaalbewerking. Ruud Bos en Joris Eigenraam zagen en zien niet alleen een uitdaging in het afleveren van kwalitatief hoogstaande producten, maar ook in het ontwerpen en het verbeteren ervan.
Gestart in een loods in Hekendorp en een klein assortiment aan machines, werd dit pand in 2016 te klein. Er werd een grote stap genomen om te groeien: op 1 december van dat jaar sloegen de vaders van beide de eerste paal van het huidige bedrijfspand in Moordrecht de grond in.

Meer weten? Wij helpen u graag!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u een vraag over onze projecten, diensten of metaaltechniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of op zoek naar meer informatie? We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.